PC hulp EindhovenHeeft u problemen met uw computer en kunt u zelf geen oplossing vinden? Bij Pioen Computeroplossingen kunt u terecht met allerlei soorten computerproblemen. Ons team is gespecialiseerd in computerhulp en helpt u graag verder. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het kan zijn als een computer zijn werk niet doet. Daarom komen wij bij u aan huis om het probleem vast te stellen en voor u op te lossen, zodat u weer zonder zorgen uw computer kunt gebruiken.

Professionele PC hulp in Eindhoven

Bij Pioen Computeroplossingen kunt u terecht voor allerlei ondersteuning op het gebied van computers. Omdat het niet altijd makkelijk is om een computer langs te brengen komen wij bij u langs. Wij begrijpen dat het belangrijk is om een werkende computer in huis te hebben, daarom kan er van maandag tot vrijdag binnen 24 uur een ICT-specialist bij u thuis komen. Bij Pioen Computeroplossingen weet u zeker dat uw probleem wordt opgelost omdat wij al jarenlang ervaring hebben met diverse computerproblemen. Indien u vragen heeft of telefonisch advies wil kunt u ons altijd even bellen. Leg uw probleem bij ons en wij bieden gegarandeerd een goede oplossing.

Veel voorkomende problemen

Onze gecertificeerde PC-monteurs lossen jaarlijks veel verschillende problemen op. Onze monteurs komen langs met een serviceauto die is voorzien van verschillende soorten hardware, op deze manier kan uw probleem altijd direct worden opgelost. Uitsluitend defecten aan moederborden behoren niet tot de mogelijkheid voor vervanging aan huis. Zo beschikken onze serviceauto’s over modems, routers, geheugenmodules, netwerkkaarten, dvd-branders, toetsenborden, muizen, printers, monitoren etc. Veel voorkomende problemen die onze monteurs oplossen hebben te maken met hardware, software, opstartproblemen, virussen, internet, e-mail, trage computers, beveiliging en nog veel meer. Bij Pioen Computeroplossingen beschikken wij over monteurs die zowel gespecialiseerd zijn in Windows als in Apple.

Waarom Pioen Computeroplossingen inschakelen?

Bij Pioen Computeroplossingen weet u zeker dat er een gecertificeerde PC-monteur binnen 24 uur voor uw deur staat. Ook bieden wij computer hulp op afstand, zodat uw probleem bijvoorbeeld ook in het weekend opgelost kan worden. Onze experts lossen uw probleem op of helpen u bij installaties. Zelfs voor problemen met uw tablet of printer kunt u bij ons terecht. Wij bieden zo snel mogelijk een goede oplossing omdat wij begrijpen dat u snel geholpen wil worden.
Maak een afspraak
U kunt onze ICT-experts bereiken via 06-43908866. Bel voor advies, een afspraak of voor afstand op hulp. Bij Pioen Computeroplossingen staat er van maandag tot vrijdag binnen 24 uur een monteur voor u klaar. Ook in het weekend helpen wij u graag verder.

aangesloten bij pcdocktors