Computer reparatie in Eindhoven?Woont u in Eindhoven en heeft u problemen met uw computer? Bij Pioen Computeroplossingen komen wij met snelle oplossingen in de regio Eindhoven. Onze experts komen bij u thuis of helpen u op afstand. Door de weeks kunt u erop rekenen dat er binnen 24 uur een ICT-specialist langskomt. In het weekend helpen wij u ook zo snel mogelijk.

Uw specialist in computer reparatie in Eindhoven

Heeft u problemen met uw computer? Misschien is uw internet traag of werkt de software niet naar behoren. Wat uw probleem ook is, wij komen met een oplossing. Door onze ervaring met diverse problemen kunnen wij een oplossing bieden. Woont u in de regio Eindhoven, Son en Breugel, Leende, Heeze, Veldhoven, Waalre of Geldrop? Dan sturen wij (van maandag tot vrijdag) binnen 24 uur een specialist naar u toe. U kunt ook terecht bij ons voor problemen met uw telefoon, tablet, printer of andere apparaten. De meeste problemen hebben wij allemaal al een keer behandeld, bel ons even op en leg uw situatie aan ons voor.

Ondersteuning

Wij van Pioen Computeroplossingen bieden ondersteuning bij verschillende situaties. Zo kunnen wij u helpen bij installaties of reparaties en zijn wij gespecialiseerd in Windows, Chrome OS, Linux en Apple systemen. Bij trage computers kunnen wij u helpen met het opschonen zodat uw computer weer naar behoren werkt. Ook trage internetverbindingen weten wij raad mee. Heeft u een virus op uw computer? Daar kunnen wij u ook mee helpen. Onze specialisten helpen u ook bij andere problemen zoals muizen of toetsenborden die niet goed werken.

Onderdelen voor computer reparatie in Eindhoven

Onze professionals beschikken over diverse reparatie onderdelen. Hulp bij computerproblemen is nog nooit zo makkelijk geweest, onze PC-monteur komt gewoon bij u langs en beschikt over een serviceauto met allerlei reparatie onderdelen. In principe kan elk onderdeel bij u thuis vervangen worden, het enige onderdeel dat niet bij u thuis vervangen kan worden is het moederbord. Indien uw moederbord vervangen moet worden kunt u het beste even telefonisch contact met ons opnemen. De meeste problemen waar u ons voor kunt inschakelen lossen wij binnen 1 รก 2 uur op.
Schakel een specialist in
Door te kiezen voor een gecertificeerde PC-monteur kiest u voor kwaliteit. Wij werken niet alleen snel, maar gaan ook voor een goede oplossing zodat uw probleem zich niet snel weer opnieuw zal voordoen. Bij Pioen Computeroplossingen kunt u ook terecht voor problemen met smartwatches en zelfs televisies, wij zijn van alle markten thuis en helpen u graag.

aangesloten bij pcdocktors